Skip to content

Despre companie

Într-o lume în care lucrurile se desfășoară cu o rapiditate nemaiîntâlnită posibilitățile sunt infinite. Tocmai de aceea, la Infinexa ne propunem să croim cea mai bună soluție pentru businessul tău. Pentru că știm foarte bine să identificăm problemele și să oferim soluțiile adaptate pentru fiecare caz în parte.

Ce facem noi

Având o experiență de peste 15 ani în consultanța companiilor aflate în dificultate ne-am propus să oferim soluții particularizate pentru companiile aflate în diverse stadii de dificultate financiară. Depășirea situațiilor de dificultate financiară reprezintă un proces complicat care adesea presupune luarea unor decizii dificile și dureroase.

De aceea, ceea ce facem noi este să creăm un parteneriat cu antreprenorii și cu stakeholderii implicați pentru a implementa soluțiile cele mai adecvate pentru restructurarea companiei tale. De multe ori s-ar putea să nu îți spunem exact ceea ce dorești să auzi dar de cele mai multe ori îți vom spune ceea ce trebuie să auzi pentru a lua deciziile cele mai bune pentru business-ul tău.

Cum putem să te ajutăm

Diagnostic rapid al problemelor companie tale, acțiuni urgente pentru conservarea cash-flowului disponibil și limitarea scurgerilor de numerar, plan de acțiune rapidă pentru stabilizarea situației și analiză și planificare strategică pentru viitor sunt instrumentele pe care ți le vom pune la dispoziție pentru a depășii situația de dificultate financiară și pentru a-ți reconstrui business-ul pe principii sănătoase.

Profesionalism • Onestiate și parteneriat • Transparență • Învățare continuă

Profesionalism

Onestiate și parteneriat

Transparență

Învățare continuă

Cea mai prețioasă resursă a fiecăruia dintre noi este timpul. În cele mai multe cazuri, viteza de reacție poate face diferența. Credem cu tărie că soluțiile trebuie să fie ingenioase, dar in primul rând să fie identificate foarte rapid. Infinexa își asumă ca și valoare primordială livrarea soluțiilor în termen optim.

Misiune

Misiunea Infinexa este a clădi un sistem antreprenorial sănătos, în care eșecul reprezintă cea mai bună oportunitate de a învăța, aceasta fiind calea spre afaceri sănătoase și sustenabile.   

Echipa

Experții Infinexa

Experiență de peste 15 ani în consultanța companiilor aflate în dificultate

adrian-profile
Managing Partner
De peste 15 ani, Adrian este unul dintre practicienii în insolvență care a coordonat procedurile de insolvență și restructurare ale unora dintre cele mai importante companii din România.
ADRIAN LOTREAN
radu-profile
Senior Partner
Licențiat al Facultății de Drept din cadrul Universității București în anul 2008, Practician în insolvență cu peste 8 ani experiență a gestionat proceduri de anvergură în domeniul restructurării și insolvenței.
RADU TUDOR