Skip to content

Servicii

Având o experiență de peste 15 ani în consultanța companiilor aflate în dificultate ne-am propus să oferim soluții particularizate pentru companiile aflate în diverse stadii de dificultate financiară.

Restructurare

INFINEXA oferă o gamă completă de servicii de consultanță și gestionare a cazurilor de restructurare a companiilor aflate în dificultate. Procedurile de restructurare a companiilor aflate în dificultate necesită o atenție deosebită din partea practicianului în restructurare de la problemele de natură strategică a modelului de business până la cele mai mici detalii operaționale. 

Insolvență

Insolvența este o stare a patrimoniului caracterizată de lipsa resurselor financiare pentru achitarea datoriilor scadente de mai mult de 60 de zile. In România, starea de insolvență reprezintă un stigmat al companiilor și cel mai adesea antreprenorii și creditorii apelează la această procedură ca la un ultim refugiu pentru salvarea valorii care există în companiile ajunse în stare de dificultate.

Consultanță pentru creditori

INFINEXA oferă servicii de consultanță pentru creditorii aflați în proceduri de insolvență pe rol pentru a asigura recuperarea într-un grad cât mai ridicat a creanțelor deținute.